Selleri har vel aldri vært favorittgrønnsaken, men denne suppen har absolutt blitt det!
Blendes sammen. Ferdig fort som bare det.
Gresskarparmesan(gresskarkjerner kjørt i kaffekvern) på toppen
Oppskriften er fra "Raw food på norsk"
1/2 bunt stangselleri
1/4 paprika
1/2 avokado
2 ts sitronsaft
5-6 kirsebærtomater eller en stor tomat
1 ts tamari/soyasaus
ca. 1 dl vann
en klype chilipepper
oregano etter smak
Hei Svanemor:) Så koselig at du følger med, det er ikke så viktig med kommentarer, selv om det er veldig gøy, men supert at jeg kan være med å inspirere andre med vår livsstil, er jo hovedgrunnen til at man blogger i det hele tatt:)
SvarSlettKjempespennende at du er begynt å blogge igjen, blir gøy å følge med, nydelige bilder har du forresten også. Den der suppen skal jeg prøve meg på. Økoklem fra meg:)